Jdi na obsah Jdi na menu
 

Služby

 

Fotografie pro Vaši prezentaci

dsc_0291a-2x3-web-copy.jpg

Příležitostně poskytuji fotografické služby (jako OSVČ na vedlejší výdělečnou činnost, tedy ve volném čase, mimo moje hlavní zaměstnání). Nabízím fotografování:

  • V městských exteriérech Brna a okolí s využitím přirozeného světla, případně externího blesku, odrazné desky.
  • V krátkodobě pronajatém profesionálním ateliéru v centru Brna. Po dohodnutí termínu s Vámi a zaplacení zálohy převodem na účet rezervuji ateliér u majitele předem cca týden až 14 dnů před focením.
  • V interiéru dle Vašeho požadavku, za použití vlastního přenosného vybavení - skládací portrétní textilní pozadí (černé/bílé), papírová pozadí v roli (černé, modré, bílé), záblesková světla s reflektory (Beauty Dish), fotografickými deštníky nebo softboxy.

Předběžnou cenu fotografování si můžete spočítat pomocí interaktivního ceníku v souboru EXCEL, k dispozici je i klasický ceník ve formátu .pdf. Ceny se mohou domluvou měnit podle náročnosti fotografování a požadavku na dodání fotografií, preferuji indoviduální přístup. Termín dodání upravených fotografií je obvykle do 14 dnů, platba probíhá převodem na účet. Na fotografování se zpravidla domluvíme v této době: v pondělí až čtvrtek  po 17 hodině, v pátek po 14 hodině, v sobotu a v neděli podle domluvy. Fotografie z placených zakázek nikde nezveřejňuji!

 

 Fotografování zvířat

 

dsc_0060v2-30x20_320-800-fler.jpg

Máte-li zájem o portrétní fotografie svého zvířete, můžeme se rovněž domluvit. Fotografováni u Vás nebo v exteriéru, případně na akci.

 

Fotografování osob formou TFP nebo TFCD

Pro rozšíření svého portfolia fotografií používám i tuto formu fotografování (Time for Print, Time for CD), kdy narozdíl od výše uvedené formy placené zakázky model - modelka za fotografie nic neplatí, ale poskytne fotografovi právo ke zveřejnění vzniklých fotografií na základě písemné "Smlouvy o pořízení a užití fotografií". Tato spolupráce na nekomerční bázi je výhodná pro rozšíření portfolia fotografií jak fotografa, tak modelky (modela). Spolupracuji i s úplnými začátečnicemi nebo začátečníky v oblasti modelingu staršími 18 let, z důvodu oprávněného podpisu uvedené "Smlouvy".  Reference a další ukázky fotografií najdete mimo jiné na stránkách modelingového serveru Fotopátračka.

Kontakt:

kontakt.jpg